impulsontwerpt.

De wereld van de communicatie is de laatste jaren sterk veranderd. Oude methodes zijn geparkeerd en dagelijks komen er nieuwe mogelijkheden bij. Dit vraagt om creatieve oplossingen en vooral een sterke en onderscheidende vormgeving. Communicatie verandert en wij vernieuwen: impulsontwerpt. Ontdek hoe wij met goed advies en creatieve ontwerpen het verschil kunnen maken voor uw product of dienst.

Impuls vernieuwt… impulsontwerpt.nl. Een nieuwe huisstijl passend bij onze manier van werken; helder, herkenbaar, direct en flexibel. Eigenlijk verandert er dus niet zo heel veel behalve de naam. Hetzelfde team werkt doelgericht aan de mooiste opdrachten en daar zijn we trots op! Kom eens langs en we maken tijd om ons opnieuw te presenteren. 

Communicatie verandert, de markt verschuift en wij vernieuwen!

Wie resultaat wil halen moet zich onderscheiden. Anders zijn dan de rest. We luisteren graag naar uw verhaal, zoeken naar een passende strategie en ontwerpen een effectieve campagne. impulsontwerpt.

Al meer dan 25 jaar divers en verassend.

Onze klanten zijn al even divers als de producten die wij ontwerpen en leveren. Van uitvaartverzorging tot blokken lijmen en van wenskaarten tot hijsmidddelen. In verschillende branches als Overheid, Onderwijs, Techniek, Handel, Zorg, Retail, ICT, Bouw, Logistiek en Metaal werken wij voor meerdere klanten die in één van deze branches actief zijn. Lokaal, regionaal, landelijk én soms ver daarbuiten.

0184 750 750 / info@impulsontwerpt.nl

Dr. Langeveldplein 16  -  3361 HE Sliedrecht