ontwerp | media  |  Online

Onderzoekcentrum Drechtsteden

Het Onderzoekcentrum Drechtsteden (OCD) is kennispartner voor bestuur en beleid voor de Drechtsteden, maar ook voor andere gemeenten en organisaties. Zij ondersteunen bij de ontwikkeling en uitvoering van beleid met onderzoek, advies en informatie. Impuls verzorgt alle vormgeving en de presentatie van alle publicaties zowel fysiek als online.

Opdrachtgever:

Onderzoekcentrum Drechtsteden

Branche:

Overheid

Jaar:

sinds 2009

Presentatie

Partner voor beleid

Voor de publicatie en presentatie van alle onderzoeken zorgt Impuls voor een passend middel. Soms als brochures een andere keer als interactieve, online presentatie of beachflags. Altijd aansluitend bij de doelgroep en doelstelling.

ONline presentatie

Om de jaarlijkse publicatie van de Kerncijfers Drechtsteden te presenteren heeft Impuls een interactieve website ontwikkeld. Hier kunnen bestuurders, inwoners en geïnteresseerden op een heldere manier de uitkomsten zien van de jaarlijkse onderzoeken in de Drechsteden op het gebied van o.a. Leefbaarheid en veiligheid, Economie en arbeidsmarkt, Vrije tijd en Welzijn en Zorg. Voor de presentatie wordt gebruik gemaakt van duidelijke infographics. Kijk op de website www.kerncijfersdrechtsteden.nl

0184 750 750 / info@impulsontwerpt.nl

Dr. Langeveldplein 16  -  3361 HE Sliedrecht