Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima
INBISCO Impuls

software solutions voor bedrijfsprocessen.

ontwerp en realisatie website INBISCO

aanleiding en vraag
INBISCO biedt software die bedrijven in staat stellen om een overzichtelijke structuur te geven aan alle (sub)processen in een organisatie en om deze te monitoren, te analyseren en te verbeteren. Wij zijn gevraagd om hiervoor een unieke en toekomstgerichte website te realiseren.

proces en resultaat
Aan de hand van de uitdagende vraag, hebben wij gezocht naar vernieuwend design. Uitzonderlijk kleurgebruik kreeg de hoofdrol in de uitstraling. De kleuren combineerde wij met een goed uitgedacht stramien. Hierdoor kon de diverse inhoud dynamisch en modulair binnen de website worden geplaatst. Een innovatieve en responsive website is het resultaat.

Inbisco Responsive Website Impuls Inbisco Mobiele Weergave Website Impuls
INBISCO logo Impuls
INBISCO concept Impuls

responsive webdesign

Een responisve weergave is vandaag de dag de grootste eis van een website. Een website van nu moet niet alleen via de laptop, maar ook op de smartphone goed en duidelijk weergegeven worden. Dit zorgt niet alleen voor tevreden klanten, maar sinds een paar jaar ook voor een betere score in Google.

INBISCO ux design Impuls INBISCO ui design Impuls
INBISCO maatwerk website Impuls
INBISCO cms systeem Impuls

meer weten?
neem contact op!

Impuls Ontwerpt Edwin Bronwasser