media  |  presentatie

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Tijdens de aanbestedingsperiode verzorgde wij de communicatie rondom een aantal bijzondere projecten: o.a. de verbreding A15 Maasvlakte-Vaanplein, doortrekken van de A4 Delft-Schiedam en de nieuwe Rijksweg A13-A16.

Opdrachtgever:

Ministerie voor Infrastructuur en Milieu, Rijkwaterstaat

Branche:

Rijksoverheid

Jaar:

2010 - 2016

ontwikkeling middelen

Rijkswaterstaat

De informatie, zienswijzen, betrokkenheid, uitleg, specificaties, planningen, voortgang, etc. van alle projecten worden door Rijkswaterstaat gecommuniceerd met inzet en combinatie van de meest effectieve middelen. Bekijk hier het complete overzicht van middelen die door Impuls zijn uitgevoerd… 

projectcommunicatie en -middelen

Rijkswaterstaat voert complexe projecten uit om te werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Om vooraf en tijdens projecten alle partijen te informeren en te betrekken, wordt een veelzijdig palet aan online- en offline middelen ingezet. Impuls werkte o.a. aan digitale presentaties en publicaties, inrichting van informatiecentra, bewerking van kaartmateriaal, advertentiecampagnes Van A naar Beter, projectwebsites, illustraties, fotografie en realisatie van presentatiematerialen.

0184 750 750 / info@impulsontwerpt.nl

Dr. Langeveldplein 16  -  3361 HE Sliedrecht