werken voor goed resultaat

Ga jij punten pakken?

Wil je gaan voor een goed resultaat? Maak dan snel kennis met ons creatieve team voor de optimalisatie van je website of verbetering van je huisstijl.
In een oefenwedstrijd van 2 x 45 minuten denken wij mee en geven wij vrijblijvend advies. 

bekijk het hele project

VGB

bekijk het hele project

HEO

bekijk het hele project

Cofano

Webdesign | seo | responsive

Websites van Impuls

Responsive webdesign

Responsive wil zeggen dat websites bij zowel computers als smartphones goed worden getoond. Dit zorgt niet alleen voor tevreden klanten, maar sinds enkele jaren ook voor een betere score in Google.

Privacy en beveiliging

Privacy en beveiliging zijn hot items geworden. Zeker in een tijd waar niet alles veilig blijkt te zijn. Wij koppelen altijd een SSL certificaat aan je website en voldoen aan de eisen van de AVG wetgeving.

Goed vindbaar in Google

Hoe kom ik bovenaan in Google? Een veelgestelde vraag. Wij bouwen onze websites altijd SEO-proof, of eenvoudig gezegd; wij zorgen voor een website die uitstekend door Google wordt gevonden.

Eigentijds ontwerp

Een onderscheidende website of een strakke webshop. Wij maken een opvallend ontwerp, die aansluit bij de doelgroep, een persoonlijke uitstraling heeft en klaar voor de toekomst is.

Websites zelf te beheren

Door te werken binnen een toegankelijke CMS (Content Management System) zijn onze websites gemakkelijk te beheren. Zowel tekst als afbeeldingen kunnen eenvoudig zelf worden aangepast.

Gebruiksvriendelijk

Websites en webshops met een onduidelijke structuur zorgen voor irritatie. Wij zorgen altijd voor een goede basis, duidelijke navigatie en een overzichtelijke blok verdeling.

Tijd voor een oefenwedstrijd?

Maak kennis met ons creatieve team! In een oefenwedstrijd van 2 x 45 minuten geven wij vrijblijvend advies, denken mee en zoeken naar de beste oplossing voor je website of huisstijl

Versturen

Direct contact met
Edwin Bronwasser

06 28 64 07 54
edwin@impulsontwerpt.nl

0184 750 750 / info@impulsontwerpt.nl

Dr. Langeveldplein 16  -  3361 HE Sliedrecht