website laten maken sliedrecht

Websites zijn volop in beweging. Maar waar moet ik op letten? Wat verandert er voor mijn website?

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet AVG in gegaan. Wat is dat nu precies en wat zijn de consequenties? Wij willen je vrijblijvend adviseren en staan voor je klaar om je website AVG-proof te maken.

ik wil AVG proof zijn contact

Webdesign | seo | responsive

Websites van Impuls

Responsive webdesign

Responsive wil zeggen dat websites bij zowel computers als smartphones goed worden getoond. Dit zorgt niet alleen voor tevreden klanten, maar sinds 2018 ook voor een betere score in Google.

Privacy en beveiliging

Privacy en beveiliging zijn hot items in 2018. Zeker in een tijd waar niet alles veilig blijkt te zijn. Wij koppelen altijd een SSL certificaat aan je website en voldoen aan de eisen van de AVG wetgeving.

Goed vindbaar in Google

Hoe kom ik bovenaan in Google? Een veelgestelde vraag. Wij bouwen onze websites altijd SEO-proof, of eenvoudig gezegd; wij zorgen voor een website die uitstekend door Google wordt gevonden.

Eigentijds ontwerp

Een onderscheidende website of een strakke webshop. Wij maken een opvallend ontwerp, die aansluit bij de doelgroep, een persoonlijke uitstraling heeft en klaar voor de toekomst is.

Websites zelf te beheren

Door te werken binnen een toegankelijke CMS (Content Management System) zijn onze websites gemakkelijk te beheren. Zowel tekst als afbeeldingen kunnen eenvoudig zelf worden aangepast.

Gebruiksvriendelijk

Websites en webshops met een onduidelijke structuur zorgen voor irritatie. Wij zorgen altijd voor een goede basis, duidelijke navigatie en een overzichtelijke blok verdeling.

“Vanaf 25 mei 2018 moeten overheden, bedrijfsleven en verenigingen voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).”

Is jouw website al mobiel en tablet vriendelijk?

Mobiele gebruikers zijn de afgelopen jaren enorm gestegen. Hoe veel mensen bezoeken websites niet via hun smartphone? Dit maakt een mobiele (responsive) website bijna tot een eis. Google gaat daadwerkelijk zo ver. Wanneer je geen mobiel en tablet vriendelijke website hebt, beschouwd Google je als minder relevant. Of te wel: je kan zomaar een paar plekken zakken. Dat wil toch niemand?

Veiligheid is een voorwaarde voor een goede website. Zeker vandaag de dag. Bescherm daarom je website snel en eenvoudig met een SSL certificaat.

bekijk het hele project

I&C Services

bekijk het hele project

Huis de Merwede

bekijk het hele project

De Kuiper Groep

Ook een betere website of heb je een vraag?

We helpen je graag! Wij geven advies, denken mee en zoeken naar de beste oplossing voor je website of webshop. Bel of stuur een bericht.

0184 750 750  /  info@impulsontwerpt.nl

Versturen

0184 750 750 / info@impulsontwerpt.nl

Dr. Langeveldplein 16  -  3361 HE Sliedrecht