Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima

gaan de pollers in Dordrecht nu echt weg?

De veel besproken en bekritiseerde pollers in de binnenstad van Dordrecht worden vervangen door een systeem met kentekenherkenning. De binnenstad is autoluw wat inhoud dat enkel motorvoertuigen met een ontheffing het gebied in mogen rijden. Het nieuwe systeem is eenvoudiger, veiliger en zorgt voor een 100% handhaving. Dit is beter voor de leefbaarheid van de binnenstad.

Deel dit op:

de vraag

Naar aanleiding van de succesvolle informatiecampagne kentekenparkeren in Dordrecht, kregen wij het verzoek om een voorstel uit te werken voor communicatie rondom de vervanging van de pollers. Opvallende communicatie voor de weggebruikers en duidelijke informatie over de invoering en uitleg van het systeem. Alles natuurlijk in lijn met de huisstijlvoorschriften van de gemeente Dordrecht. Uitwerken van een aantal effectieve middelen op basis van een communicatieplan.

de oplossing

Op basis van het communicatieplan is een visueel concept uitgewerkt met een sterke herkenbaarheid in lijn met de huisstijl van de gemeente Dordrecht. In samenwerking met de opdrachtgever is een praktisch plan uitgewerkt voor communicatie op de diverse locaties bij de toegang van het gebied. De nieuwe borden zijn voorafgaand aan de officiële datum voorzien van opvallende hoezen met de datum van invoering. Daarnaast zijn de huidige houders van een ontheffing schriftelijk benaderd met een informatiefolder. De hele campagne is ondersteund met een pakkende animatie, advertenties en uitgebreide informatie op de website van de gemeente Dordrecht.

Poller Campagne Gemeente Dordrecht Impuls Ontwerpt

bekijk alles wat wij gedaan hebben voor de Poller campagne.

"Voor de campagne voor het vervangen van pollers in de Dordtse binnenstad kwam Impuls Ontwerpt met creatieve idee om hoezen te maken voor de nieuwe verkeersborden in de stad. Dat pakte heel goed uit. Geen extra banners of borden, maar benutten wat er is. Opvallend en strak uitgevoerd."

- Martine Bossers, communicatieadviseur bij Gemeente Dordrecht

Deel dit op:

meer weten?
neem contact op!

Impuls Ontwerpt Edwin Bronwasser

© Impuls Publiciteit B.V.  /  privacyverklaring