ontwerpbureau

Impuls.

Een grafisch ontwerpbureau met een flinke dosis inlevingsvermogen en een brede ervaring. Dat is Impuls in Sliedrecht. Met een hecht en flexibel team weten wij steeds weer de juiste kleur te kiezen. Praktisch ingestelde en creatief denkende mensen die het ontwerpvak verstaan.

direct contact        ⟶

Wij werken strategieën uit en voeren deze door in ontwerpen huisstijlen, brochures en complete promotiecampagnes. Effectieve en vernieuwende oplossingen die wij precies afstemmen op wat onze opdrachtgevers nodig hebben.

Door goed te luisteren naar opdrachtgevers en ons te verplaatsen in hun positie, weten en begrijpen wij wat voor hun écht van belang is. Doelgericht werken wij aan het overbrengen van de juiste boodschap, in de juiste vorm en kleur op het juiste moment.

Een flinke dosis inlevingsvermogen en een brede ervaring

Waar we op vrijdag blij van worden

Kwart voor bier

#reizen #oranje #ontwerpen #gamen #spanje #vakantie #groen #series #klussen #trouwen #feyenoord #grafischevakbeurs #pantone #(klein)kinderen #stagiaires #pokémongo #rgb #lijnen #koffie #blauw #mountainbike #bier #vriendschap #roze #drop #wijn #chocola #geel #tompouce #apple #fullcolour #postit #grafischlyceumrotterdam #nike #gezelligheid #gripp #stockfoto

Al meer dan 25 jaar Divers en verrassend

Onze klanten zijn al even divers als de producten die wij ontwerpen en leveren. Van uitvaartverzorging tot blokken lijmen en van wenskaarten tot hijsmidddelen. In verschillende branches als Overheid, Onderwijs, Techniek, Handel, Zorg, Retail, ICT, Bouw, Logistiek en Metaal werken wij voor meerdere klanten die in één van deze branches actief zijn. Lokaal, regionaal, landelijk én soms ver daarbuiten.

Wij werken onder andere voor

0184 750 750 / info@impulsontwerpt.nl

Dr. Langeveldplein 16  -  3361 HE Sliedrecht