Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima
VRZHZ Header Impuls

samen voor veiligheid.

visuele communicatie Veiligheidsregio ZHZ

aanleiding en vraag
Nederland is verdeeld in 25 veiligheidsregio’s. Iedere veiligheidsregio zet zich in voor de veiligheid van de inwoners en bezoekers van dat gebied. Een goede samenwerking en communicatie tussen hulpverleningsdiensten, overheden, bedrijven en burgers is daarbij van enorm belang. Wij mochten met onze creativiteit deze communicatie visualiseren.

proces en resultaat
Op verschillende terreinen van regio Zuid-Holland-Zuid hebben wij communicatief meegedacht. Van de ontwikkeling van iconen tot en met de realisatie van risicodiagrammen. Alles met één motto: samen voor veiligheid.

VRZHZ Kaart Impuls
VRZHZ logo Impuls
VRZHZ samen voor veiligheid Impuls VRZHZ pay off Impuls

pictogrammen

De veelheid aan informatie hebben we visueel vertaald naar verschillende pictogrammen. Hiermee kan je snel en direct overzicht creëren in de communicatie. Het gebruik van iconen verbetert en versterkt de boodschap van de Veiligheidsregio.

VRZHZ Iconen ontwerp Impuls
Veiligheidsregio ZHZ Impuls

communicatiemiddelen

communicatie-middelen

Duidelijke communicatie rondom veiligheid is uiterst belangrijk. Overzichtelijk, helder en krachtig waren de uitgangspunten voor diverse middelen. Om die reden hebben wij een strak stramien gebruikt om de boodchap in dezelfde lijn en eenheid naar buiten toe te communiceren.

VRZHZ Card Impuls VRZHZ Cards Impuls
VRZHZ Catalogus Impuls
VRZHZ Digitaal Impuls
VRZHZ Regionaal Risicoprofiel Impuls VRZHZ Regionaal Risicoprofiel Impuls
VRZHZ Template Impuls VRZHZ Template Impuls
VRZHZ Roll-up banner Impuls VRZHZ Informatie Impuls

meer weten?
neem contact op!

Impuls Ontwerpt Edwin Bronwasser