Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima
De Lage Waard Impuls

geslaagd groeien.

versterking visuele communicatie CSG De Lage Waard

aanleiding en vraag
CSG De Lage Waard is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo. De scholengemeenschap is een begrip in de regio Alblasserwaard en heeft een focus op goed onderwijs. De communicatie van De Lage Waard was echter verouderd. Daarom zijn wij gevraagd deze strategisch te vernieuwen.

proces en resultaat
Wij hebben gewerkt aan de versterking en verbetering van de uitstraling. Belangrijk hierbij was om goed oog te hebben voor de jeugdige doelgroep. De huisstijl is daarom volledig vernieuwd en alle uitingen hebben wij grondig aangepast. Van posters tot magazines en van advertenties tot en met rapporten; alles in een frisse en aansprekende stijl.

De Lage Waard Logo Impuls
De LageWaard Poster Impuls
De Lage Waard Geslaagd Groeien Impuls De Lage Waard Geslaagd Groeien Impuls

fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Deze overbekende uitspraak past geweldig bij de gewenste uitstraling van CSG De Lage Waard. Door middel van fotografie hebben wij de juiste situatie op het juiste moment vastgelegd. Dit zorgt niet alleen voor uniek beeldmateriaal, ook de doelgroep weet zich op deze manier meer te identificeren.

De Lage Waard fotografie Impuls De Lage Waard Juiste Fotografie Impuls
De Lage Waard Fotograaf Impuls De Lage Waard Fotograaf Impuls
De Lage Waard Social Media Impuls De Lage Waard Instagram Impuls
De Lage Waard Stoepbord Poster Impuls
De Lage Waard Schoolgids Impuls

opleidingsaanbod

In de afgelopen jaren is CSG De Lage Waard gegroeid tot een grote scholengemeenschap. Deze groei betekende ook een groter wordend opleidingsaanbod. Aan ons de taak om elke richting een eigen identiteit mee te geven.

De Lage Waard Roll Up Banners Impuls De Lage Waard Opleidingsaanbod Impuls
De Lage Waard Eigen Koers Impuls
De Lage Waard Schoolplein Impuls
De Lage Waard Ontwikkel Je Talent Impuls De Lage Waard Aanbod Impuls
De Lage Waard Sport Fotografie Impuls De Lage Waard Sportklas Impuls
De Lage Waard Meer Sport Bidon Impuls
De Lage Waard Advertentie Impuls

"Het team van Impuls heeft onze huisstijl ontwikkeld en zorgt voor de visuele vertaling van onze identiteit. Van flyer tot gids, van gadget tot geveldoek. Zij stemmen al onze communicatie-uitingen op elkaar af, zodat we overal herkenbaar zijn. Impuls schakelt snel, denkt met ons mee en komt zijn afspraken na. Een fijn bureau om mee samen te werken!"

- Damaris Everaarts, staffunctionaris marketing & communicatie bij DLW

De Lage Waard Signing Impuls DeLage Waard Buitensigning Impuls

meer weten?
neem contact op!

Impuls Ontwerpt Edwin Bronwasser