Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima

corona-pagina voor branchevereniging VGB

In deze tijd van Corona maatregelen heeft de Vereniging van Groothandelaren in Bloemkwekerijproducten (VGB) een grote taak te doen. Zij treden namelijk op als woordvoeder voor de gehele sector. Hoe communiceren zij naar haar leden de maatregelen en gevolgen van de Corona crisis?

Deel dit op:

de vraag

Begin maart zijn wij gevraagd mee te denken in hoe de VGB de veelheid aan Corona informatie kan delen met haar leden. Dit betreft de meest uiteenlopende content. Van specifieke informatie, zoals een noodfonds voor de sierteeltsector, tot algemene informatie, zoals een Corona protocol voor leden die deze niet hebben. 

de oplossing

De oplossing lag in een overzichtelijke en informatieve landingspagina. De pagina bevat zowel informatie vanuit de VGB als ook actuele nieuwsberichten. Deze berichten hebben we technisch voorzien van tags. Ieder bericht die #corona bevat wordt automatisch uitgelezen op de Corona-pagina. Daarbij kunnen de berichten meerdere tags bevatten. Zo kan een Corona gerelateerd bericht tegelijk ook de tag #arbeid of #marktinformatie. Op deze manier wordt specifieke informatie aan de juiste bezoeker getoond.

VGB Corona Blog Impuls

bekijk wat wij nog meer hebben gedaan voor de VGB.

Deel dit op:

meer weten?
neem contact op!

Impuls Ontwerpt Edwin Bronwasser

© Impuls Publiciteit B.V.  /  privacyverklaring