Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima
Sociale Dienst Drechtsteden Impuls

samen werken aan zelfstandigheid.

visuele communicatie Sociale Dienst Drechtsteden

aanleiding en vraag
De Sociale Dienst Drechtsteden helpt de inwoners van de Drechtsteden die financiële problemen hebben, zonder werk zitten of ondersteuning nodig hebben om zelfstandig te kunnen wonen. Om de juiste informatie aan de juiste doelgroep over te brengen is goede communicatie van enorm belang. Aan ons de vraag om op diverse gebieden mee te denken.

proces en resultaat
Voor zowel interne als externe doeleinden hebben wij diverse middelen mogen maken. Van flyers tot infographics, van informatiebrochures tot een complete iconen bibliotheek. Telkens in de zelfde stijl en met de zelfde boodschap: samen werken aan zelfstandigheid.

Sociale Dienst Drechtsteden Posters Impuls Sociale Dienst Drechtsteden Poster Impuls
Sociale Dienst Drechtsteden Waterfles Impuls
Sociale Dienst Drechtsteden Dordrecht Impuls
Sociale Dienst Drechtsteden Flyer Informatie Impuls Sociale Dienst Drechtsteden flyer Informatie Impuls

iconen

Als onderdeel van de huisstijl is een bibliotheek met iconen ontwikkeld die de boodschap versterkt en verbetert. In combinatie met de juiste vorm en foto komt de communicatie van de Sociale Dienst nog dichter bij de doelgroep.

Sociale Dienst Drechtsteden iconen Impuls Sociale Dienst Drechtsteden overzichtelijk iconen Impuls
Sociale Dienst Drechtsteden Iconen Impuls
Sociale Dienst Drechtsteden toepassing Impuls

wmo krant 

De meeste mensen willen zelfstandig wonen en meedoen in de samenleving. Soms is daar ondersteuning bij nodig. Voor deze mensen is de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) bedoeld. In opdracht van de Sociale Dienst hebben wij voor deze doelgroep een Wmo krant ontwikkeld.

Sociale Dienst Drechtsteden WMO krant Impuls Sociale Dienst Drechtsteden Drukwerk krant WMO Impuls
Sociale Dienst Drechtsteden Rolstoel Impuls
Sociale Dienst Drechtsteden persoonlijk Impuls

infographics

Hoe vertaal je een veelheid aan informatie op een visueel vriendelijke manier? Met infographics. Infographics zijn bedoeld om cijfers overzichtelijk en in één oogopslag in kaart te brengen. Rondom het thema 'werk' hebben wij diverse infographics uitgewerkt.

meer weten?
neem contact op!

Impuls Ontwerpt Edwin Bronwasser

© Impuls Publiciteit B.V.  /  privacyverklaring