Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima
Van der Leun Impuls

the power
of reliability.

the power of reliability.

restyle corporate identity Van der Leun

aanleiding en vraag
Van der Leun werkt met 170 specialisten over de hele wereld aan installatieprojecten in de maritieme industrie, bouw, bagger en offshore. Samen werken zij aan geïntegreerde en betrouwbare oplossingen voor topbedrijven wereldwijd. Om de missie van Van der Leun krachtiger te maken was een restyle van de visuele identiteit noodzakelijk. 

proces en resultaat
De eerste stap in het proces was schrappen, weglaten wat niets toevoegt en zoeken naar de kern. Hiermee brachten we de uitstraling terug naar een eenduidige branding. Alles in één lijn, gebasseerd op dezelfde visuele uitgangspunten. Het resultaat is een herkenbare en professionele huisstijl, die beter toepasbaar is in de steeds dynamischere wereld.

Van der Leun Roll-up Banners Impuls
Van der Leun Logo's Impuls
Van der Leun beeldmateriaal Impuls Van der Leun fotografie Impuls
Van der Leun Posters Impuls Van der Leun Affiches Impuls

belettering wagenpark

Bij de restyle van de corporate identity is ook het gehele wagenpark aangepakt. Een bedrijfswagen is tenslotte rijdende reclame. Iedere bus en auto hebben wij daarom voorzien van het vernieuwde beeldmerk.

Van der Leun autobelettering Impuls Van der Leun logo op auto Impuls
Van der Leun huisstijl briefpapier Impuls
Van der Leun huisstijl visitekaartjes Impuls

huisstijl

Bij de vernieuwde communicatie mochten de primaire huisstijl-onderdelen niet ontbreken. In alle eenvoud en met strakke lijnen hebben wij het briefpapier, de enveloppen en de visitekaartjes een nieuwe uitstraling gegeven.

Van der Leun aan het werk Impuls Van der Leun industrie Impuls
Van der Leun pay-off Impuls
Van der Leun Social Media Impuls

meer weten?
neem contact op!

Impuls Ontwerpt Edwin Bronwasser