Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima
HEO Impuls

toekomstbestendig bouwen met House Energy Optimum.

toekomst-bestendig bouwen met House Energy Optimum.

positionering en communicatie HEO

aanleiding en vraag
House Energy Optimum (HEO) is een revolutionair nieuwbouwconcept, ontwikkeld in opdracht van toonaangevende fabrikanten in de bouwwereld. In dit slimme  concept zijn alle bouwkundige en installatietechnische maatregelen integraal op elkaar afgestemd. Het doel: gegarandeerde energieprestatie en lagere ontwerp- en bouwkosten. Aan ons de vraag dit nieuwe concept visueel sterk in de markt te zetten.

proces en resultaat
In samenwerking met Merkvast visualiseerden wij een heldere stategie. Een van de doelstellingen daarvan was het creëren van een branding die innovativiteit uitstraalt. Aan de hand daarvan zijn wij gaan zoeken naar de juiste combinatie tussen kleur, vorm en typografie. Een onderscheidende huisstijl en website is het resultaat.

HEO mobiele website Impuls
HEO iconen Impuls
HEO brochure Impuls HEO drukwerk brochure Impuls

"Voor de visuele identiteit en de ontwikkeling van de website van HEO, heeft Merkvast Impuls ingeschakeld. Het resultaat: een krachtige, onderscheidende identiteit en een website waarmee we leads informeren en genereren." 

- Wim Bak, marketingdeskundige bij Merkvast

HEO beursmateriaal Impuls HEO materiaal voor beurs Impuls

website

Vandaag de dag vormt een website het middelpunt van de communicatie. Zo ook bij HEO. Om die reden hebben wij ons tijdens de ontwerpfase continu de vraag gesteld of de veelheid aan informatie overzichtelijk en duidelijk wordt gepresenteerd. De kracht van een website zit tenslotte niet alleen in de uitstraling, maar zeker ook in de gebruiksvriendelijkheid. 

HEO responsive website Impuls HEO cms systeem website Impuls
HEO visualisatie Impuls
HEO website responsive Impuls
HEO website weergave Impuls HEO maatwerk Impuls
HEO maatwerk website Impuls HEO webdesign Impuls

animatie

Om het nieuwbouwconcept helder en duidelijk aan de doelgroep uit te leggen, hebben wij een animatie gerealiseerd. Hierin wordt stap voor stap toegelicht wat HEO wil bereiken, wat de voordelen zijn en hoe ontwikkelaars of aannemers HEO kunnen inzetten.

leads generen

Om in contact te komen met woningbouwcorporaties, ontwikkelaars of aannemers is er gekozen om via de website verschillende rekenvoorbeelden beschikbaar te stellen. Het doel van het delen van deze kennis is het vergroten van leads.

HEO infographic Impuls
HEO leaflet Impuls
HEO beeldmateriaal Impuls HEO fotografie Impuls
HEO drieluikfolder Impuls
HEO gadgets Impuls

meer weten?
neem contact op!

Impuls Ontwerpt Edwin Bronwasser

© Impuls Publiciteit B.V.  /  privacyverklaring