Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima
WGV Zorg en Welzijn Foto Impuls

samen voor een sterke arbeidsmarkt in zorg en welzijn.

samen voor een sterke arbeidsmarkt in zorg en welzijn.

restyle corporate identity

aanleiding en vraag
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid zet zich in om instroom, doorstroom en behoud van personeel in de zorg- en welzijnssector in de regio te bevorderen, waarbij samenwerking het belangrijkste uitgangspunt is. Met actuele kennis, en in een landelijk speelveld, is de WGV Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid katalysator voor samenwerking tussen aangesloten zorg- en welzijn organisaties, onderwijsinstellingen en andere relevante partners in de regio. Er werd een nieuw communicatieplan opgesteld voor verbinding met de stakeholders en de profilering van de organisatie in de toekomst. Aan ons de vraag om een nieuwe huisstijl te ontwikkelen die past bij de positionering.

proces en resultaat
Impuls heeft de missie, visie en kernwaarden van Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid vertaalt naar een visuele identiteit. We hebben gewerkt aan versterking en verbetering van de uitstraling van de organisatie. Hierbij is de huisstijl volledig vernieuwd en zijn de uitingen eenduidig aangepast. Het resultaat is een visuele identiteit waarin de Werkgeversverening zich profileert als werkgeversvereniging waarbij samenwerking het belangrijkste uitgangspunt is.

WGV Zorg en Welzijn Restyle Logo Impuls
WGV Zorg en Welzijn Vernieuwd Logo Impuls WGV Zorg en Welzijn Vernieuwd Logo mobiel Impuls
WGV Zorg en Welzijn Impuls WGV Zorg en Welzijn Mobiel Impuls
WGV Zorg en Welzijn Huisstijlhandboek Impuls
WGV Zorg en Welzijn Website1 Impuls
WGV Zorg en Welzijn Website2 Impuls
WGV Zorg en Welzijn Website3 Impuls

WGV Zorg en Welzijn Fotografie Impuls
WGV Zorg en Welzijn Factsheet Impuls
WGV Zorg en Welzijn Huisstijl Visitekaartje Impuls

meer weten?
neem contact op!

Impuls Ontwerpt Edwin Bronwasser

© Impuls Publiciteit B.V.  /  privacyverklaring