Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima

signing.

Signing? Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar toch kom je het dagelijks tegen. Van logo's op gebouwen tot reclameborden langs het voetbalveld, van vlaggen bij bedrijfspanden tot opvallende spandoeken; het is allemaal signing.

Deel dit op:

wat is signing?

Signing is eigenlijk een overkoepelende naam voor alle fysieke communicatiemiddelen die een bedrijf, merk of winkel inzetten om groots te communiceren. Meestal kom je signing op straat tegen (denk aan licht- en gevelreclame of vlaggen) maar ook op beurzen en winkelcentra (denk aan een beursstand of spandoeken). Signing is dus een totaal aan producten waar een boodschap, beeld of logo op staan.

waarom is signing belangrijk?

Signing is meer dan het eenvoudigweg ophangen van een bord of het bestickeren van je winkelruit. Signing gaat verder. Signing geeft een bedrijf zijn unieke boodschap en uitstraling. Signing moet herkenbaarheid oproepen en aanzetten tot actie. Om dat te bereiken is het uiterst belangrijk dat de huisstijl klopt én consistent wordt doorgevoerd. Dus geen losse uitingen die niet aansluiten bij de stijl en de bedrijfsidentiteit, maar middelen die hout snijden en bovenal je doelgroep bereiken en hen aanzetten tot een aankoop. Dát doet goede signing.

Benieuwd naar onze referenties?

hoe zet ik signing in voor mijn bedrijf?

Signing is breed, heel breed. Je kan signing op verschillende manieren inzetten. Je kan denken aan zogenoemde doosletters; deze lenen zich uitermate geschikt voor je logo op de gevel. En een mooi voordeel, je kan de doosletters ook verlichten op verschillende manieren! Andere aankleding rondom je bedrijfspand kunnen vlaggen of banieren zijn. Maar ook een logozuil met huisnummer of bewegwijzering is een mooie en vaak waardevolle toevoeging voor bezoekers en klanten.

Maar signing is meer dan alleen buiten reclame. Ook binnen kan je je kantoor meer beleving geven. Denk aan indoor visuals of het bestickeren van glas. Daarnaast heeft indoor signing ook een praktische kant. Je geeft niet alleen meer sfeer, je kan ook ruimtes meer privacy geven of signing gebruiken als bewegwijzering. 

wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij van Impuls hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van signing. Van advies tot uitvoering, van eerste schets tot impressie. Neem gerust contact op, dan kunnen we samen kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Deel dit op:

meer weten?
neem contact op!

Impuls Ontwerpt Edwin Bronwasser

© Impuls Publiciteit B.V.  /  privacyverklaring