Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima
Mevis_header_website_Impuls

soms kun je wel wat hulp gebruiken.

soms kun je wel wat hulp gebruiken.

merkpositionering / branding / webdesign Mevis

aanleiding en vraag
Eén aanbieder, één gezin, één plan: jeugdhulp bieden door deze dicht bij het kind en gezin – en zoveel mogelijk in het dagelijkse leven – te organiseren. Mevis is de nieuwe partner in de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (MVS) voor de uitvoering van de jeugdhulp. Van laagdrempelige hulp in de wijkteams tot specialistische hulp (Jeugd GGZ), wanneer nodig. Uitgangspunt voor de hulp die Mevis wil bieden is het MVS Jeugdmodel. De doelgroepen zijn primair inwoners uit de omgeving en doorverwijzers zoals huisartsen en welzijnorganisaties. Aan Impuls de uitdaging om Mevis visueel sterk neer te zetten met een aansprekende huissstijl.

proces en resultaat
Impuls heeft de missie, visie en kernwaarden van Mevis vertaalt naar een visuele identiteit. We hebben gewerkt aan een toegankelijke en herkenbare uitstraling van de organisatie. De huisstijl is eenduidig in de uitingen toegepast. Het resultaat is een visuele identiteit die Mevis helder en aansprekend neerzet als partner voor de uitvoering van de jeugdhulp.

Mevis is een samenwerking van:

Mevis_logo_opbouw_website_Impuls
Mevis_logo_website_Impuls Mevis_logo_website_Impuls

huisstijlhandboek

De huisstijl van Mevis hebben we vastgelegd in een huisstijlhandboek. In dit huisstijlhandboek laten we zien hoe Mevis zich presenteert naar de buitenwereld. Met een logo, kleurstellingen, typografie en herkenbare vormelementen vormt dit een krachtige basis voor hoe Mevis zich als organisatie presenteert naar de buitenwereld.

“Impuls heeft op basis van het door ons ontwikkelde strategische document en de merkpersoonlijkheid een heldere en professionele vertaling gemaakt naar de visuele identiteit. Op basis hiervan zijn en worden alle communicatiemiddelen vormgegeven. Dit zorgt voor eenheid, herkenbaarheid en een uitstraling die past bij wat de organisatie uit wil stralen en die de doelgroep aanspreekt.”

- Diana Langerak & Marianne van der Poel – DDMK | Merk en positionering adviesbureau

"Referentie door Mevis. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar."

- Voornaam Achternaam, functietitel bij Mevis

meer weten?
neem contact op!

Impuls Ontwerpt Edwin Bronwasser

© Impuls Publiciteit B.V.  /  privacyverklaring