Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima

samen zorgen.

soms kun je wel wat hulp gebruiken.

Restyle Sjaloom Zorg

aanleiding en vraag
Sjaloom Zorg biedt mensen met een beperking in alle levensfasen zorg, ondersteuning en advisering, gericht op kwaliteit van leven. Ongeacht oorzaak of beperking streeft Sjaloom Zorg naar ondersteuning, zodat cliënten zo zelfstandig mogelijk invulling kunnen geven aan hun dagelijks leven. Samen werken aan een nog hogere kwaliteit, (door) ontwikkeling en groei. Een nieuwe huisstijl hoort hier ook bij. Aan Impuls de uitdaging om Sjaloom Zorg visueel sterk neer te zetten met een aansprekende huissstijl.

proces en resultaat
Impuls heeft de missie en visie van Sjaloom Zorg vertaalt naar een visuele identiteit. Door herkenbare ronde vormen, een kleurenpalet met paars als hoofdkleur en aansprekende fotografie is een stijl ontwikkeld die zorgt voor een herkenbare uitstraling van de organisatie.

huisstijlhandboek

De huisstijl van Sjaloom Zorg hebben we vastgelegd in een huisstijlhandboek. Met een logo, kleurstellingen, typografie, fotografie en herkenbare vormelementen vormt het huisstijlhandboek een krachtige basis voor hoe Sjaloom Zorg zich als organisatie presenteert naar de buitenwereld.

magazine Samen Zorgen.

Sjaloom Zorg brengt elk half jaar een magazine uit. Hierin staan verhalen van cliënten, medewerkers, ontwikkelingen en verschillende rubrieken. Impuls ontwerpt dit magazine in de huisstijl van Sjaloom Zorg.

"Referentie door Mevis. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar."

- Voornaam Achternaam, functietitel bij Mevis

meer weten?
neem contact op!

Impuls Ontwerpt Edwin Bronwasser

© Impuls Publiciteit B.V.  /  privacyverklaring