Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima

animaties.

Wil je een ingewikkeld proces toelichten of interne instructies uitleggen, een animatie is een sterke visuele oplossing. Een animatie maakt complexe informatie toegankelijk én houdt de aandacht van de doelgroep langer vast.

animatie is communicatie

Geanimeerde videos, je ziet ze tegenwoordig steeds vaker. Waarom? Omdat animaties een enorm positief effect op je doelgroep hebben. Door het gebruik van animatie kunnen complexe zaken in een paar minuten helder worden toegelicht. Dat geldt niet alleen voor externe communicatie, ook voor interne doeleinden kan een animatie een slimme oplossing zijn. 

kom gerust eens langs, dan kunnen we samen kijken wat we voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen.

direct contact

wat kunnen wij voor jou betekenen

Hoe breng je het beste je boodschap over? Wanneer werkt een animatie effectief? Wij helpen je graag met zoeken naar de juiste vorm voor de inzet van geanimeerde video's. Op basis van een doordacht storyboard werken wij aan doeltreffende animaties. Hierbij zorgen wij niet alleen voor een sterke uitstraling, maar ook voor een pakkende voice-over tekst. Neem gerust contact op, dan kunnen we samen kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

bekijk enkele referenties.

Website HEO Impuls

Animatie House Energy Optimum (HEO)

Animatie Poller Campagne Impuls

Animatie Gemeente Dordrecht Campagne

onze aanpak.

impuls start

Wij geloven dat visuele communicatie alleen werkt met een goede strategie. Daarom is dat ons beginpunt. Samen gaan we in gesprek en zoeken we naar het verhaal achter je bedrijf, je merkidentiteit. Onze aanpak hierin: no-nonsense. Geen zweverige sessies, maar heel nuchter met pen en papier. Daarom stellen we scherpe vragen, denken mee en verplaatsen ons in de doelgroep. Alleen zo komen we tot doeltreffende communicatie.

impuls denkt

Hier begint de brainstorm fase. Wat is de vraag? Wie is de doelgroep? Als team gaan we op zoek naar de feiten en beginnen met schetsen. Vormen en kleuren worden op papier gezet. Wanneer het concept staat gaan we opnieuw in overleg met jou. Aan de hand van de vraag beargumenteren we onze keuzes en denken mee in diverse uitingen. Bijna altijd zijn onze opdrachtgevers direct enthousiast en verrast.

impuls ontwerpt

Na het brainstormen en het ontwikkelen van het concept starten we met de uitwerking. Nu gaan we de visuele keuzes concreet maken in de meest uiteenlopende middelen. Of het nu gaat over innovatieve websites of opvallende campagnes, over brandings of animaties; wij verzorgen alle offline en online reclame uitingen.

meer weten?
neem contact op!

Impuls Ontwerpt Edwin Bronwasser