Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima
Duurzaamheidsfabriek header website Impuls

breng je
ideeën
verder.

restyle Duurzaamheidsfabriek

aanleiding en vraag
De Duurzaamheidsfabriek is de plek waar bedrijven – van startups tot wereldspelers – hun innovaties een stap verder kunnen brengen. Van innovatiebegeleiding tot prototype bouw of de eerste stappen naar productie. 

proces en resultaat
Impuls heeft de missie, visie en kernwaarden van de Duurzaamheidsfabriek vertaalt naar een visuele identiteit. We hebben gewerkt aan versterking en verbetering van de uitstraling van de organisatie. Hierbij is de huisstijl volledig vernieuwd en zijn de uitingen eenduidig aangepast. Het resultaat is een visuele identiteit waarin de Duurzaamheidsfabriek zich profileert  als initiatief van de coöperatie Leerpark, een publiek-private samenwerking van de gemeente Dordrecht en het ROC Da Vinci College, met als doel om innovatie te stimuleren, om een hybride leeromgeving te bieden voor studenten, het beroepsonderwijs te versterken en vorm te geven aan technologiepromotie.

Duurzaamheidsfabriek logo website Impuls Duurzaamheidsfabriek logo website Impuls mobiel
Duurzaamheidsfabriek hal student website Impuls

Duurzaamheidsfabriek signing website Impuls
Duurzaamheidsfabriek rollup website Impuls mobiel
Duurzaamheidsfabriek welkombalie website Impuls

meer weten?
neem contact op!

Impuls Ontwerpt Edwin Bronwasser

© Impuls Publiciteit B.V.  /  privacyverklaring